Protid_ønsketransporten_desktop

På lag med Ønsketransporten

Protid samarbeider med organisasjonen Ønsketransporten som bidrar til at mennesker med sykdom og/eller svært begrenset førlighet, kan få oppfylt sine ønsker. Det kan være å delta i bryllup, begavelser, jubileer og andre viktige anledninger, eller å oppleve en fotballkamp, en konsert, eller å dra til et sted som har betydning.

Vipps minimum kr 100,- til Ønsketransporten, vippsnummer 744263, og du er med i trekningen av en Certina DS Action til en verdi av kroner 9 190,-. Konkurransen fungerer som en loddtrekning, hvor hver hundrelapp du bidrar med gir økte vinnersjanser.

Om klokken:

Certina DS Action Powermatic 80.

Automatisk urverk – 38mm – 300m vanntett.

Referanse: C032.807.11.041.00

Certina DS Action Powermatic 80 38mm er en høykvalitets klokke med presisjonsurverk og en solid konstruksjon. Denne klokken er ideell for personer som søker etter pålitelighet, funksjonalitet og stil.

Den har en 38 mm rustfritt stålkasse, som gir en sterk og solid følelse på håndleddet. Den er også vanntett opp til 300 meter, noe som gjør den til et perfekt valg for sportsaktiviteter som svømming og dykking.

Vinneren trekkes: 1.6.2023

Om Ønsketransporten

Ønsketransporten er en ideell organisasjon som har som formål å bidra til økt livskvalitet og livsglede til mennesker med livsbegrensning som følge av sykdom eller skade, ved oppfyllelse av ønske om spesifikk opplevelse eller deltakelse i meningsfulle sammenhenger med medisinsk- og etisk forsvarlig transport og følge.

Ønsketransporten ble etablert i Rogaland i 2017, og organisasjonens tjenester baseres på frivillighet. Tilbudet er kostnadsfritt for ønskeren og pårørende, og er ment som et supplement til offentlige tjenester da det ikke eksisterer et offentlig tilbud.