lervik-Retunering

Når du handler i vår nettbutikk skal du alltid føle deg helt trygg, og vi forholder oss til Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven.

14 Dagers angrerett

Ihht. Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for kjøp varer og enkelte tjenester over internett uten å oppgi grunn, ved å melde fra innen 14 dager etter at varen og angrerettskjema er mottatt. Melding om bruk av angreretten må være sendt til oss innen utløpet av fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Man har ikke angrerett på graverte varer. Dersom du ikke har mottat angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være levert oss i tilnærmet mengde og stand som du mottok den (les mer under «Retur av varer»).

Har du spørsmål om Angrerettloven, Forbrukerkjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke. Informasjon finner du på forbrukerradet.no

Hvordan returner en vare til oss

Krav til varer som returneres Varen(e) må være ubrukte, i originalforpakning og med alle merkelapper intakt. NB! Vi anbefaler å bruke Norgespakken som du får kjøpt på Posten eller annen registrert pakke. Da kan pakken din spores på nettet. 

Angrefristskjema Du kan som sagt angre på en eller flere varer, eller hele ordren. Ønsker du å returnere en vare og få pengene tilbake, må du fylle ut Angrefrist skjemaet som fulgte pakken. Har du mistet det, kan du laste ned et nytt her. Skjemaet må printes ut og legges ved pakken når du sender varen(e) tilbake. NB! Husk å påføre kontonummeret vi skal kreditere. 

Returadresse 

Alle varer som skal sendes til oss, sendes til: 

Lervik Ur AS
Postboks 209
5501 Haugesund

Trenger du hjelp?

Ta kontakt med oss!