lervik-ur-forste-nettside

Velkommen til Norges første urmaker på Internett!

19. november 2017

Det kommer alltid et neste sekund. Når det kommer, har Lervik Ur gjort sitt ytterste for å holde høy faglig kunnskap blant sine ansatte og investert i profesjonelle verktøy.
Hvorfor? For å yte kundene og deres klokker den gode servicen de fortjener.

Om du synes tittelen på denne siden virker noe foreldet, skyldes det at den stammer fra desember 1998. Da lanserte Lervik Ur nemlig en oppdatert versjon av sin hjemmeside, med utgangspunkt i originalen, publisert helt tilbake i 1994.

lervik-ur-forste-nettside

Lervik Ur var første norske, og mest trolig også verdens første, urmaker med egen hjemmeside på det da store og noe ukjente internettet. Dette førte til nesten daglige henvendelser fra hele den vide verden.

Mange sekunder har tikket siden Lervik Ur var først på nett, men i 2017 er fokuset hos urmakeren
i Haugesund fortsatt det samme: Å gi kundene og klokkene den servicen, behandlingen og respekten de fortjener. Som et hovedledd i den viktige dialogen og kommunikasjonen med sine lokale, nasjonale og internasjonale kunder, er den 56 år gamle urmakerbedriften kontinuerlig på jakt etter å fornye og forbedre seg og sine produkter og løsninger. Om kort tid lanserer derfor Norges første urmaker på internett nye hjemmesider med nettbutikk.

Disse sidene er nå lansert og vi håper du er fornøyd med våre nye nettsider.

Her kan du se deler av vårt utvalg av klokker, du kan bestille service til din klokke og du kan lage din egen profil hvor mulighetene er mange. Du kan lage din egen ønskeliste, se sammenligninger, se dine bestillinger, eller hva med å lage en oversikt over din egen klokkesamling.

Vi vil gjerne høre fra deg hva du tenker om våre nye sider, så send oss gjerne en e-post, eller en melding på vår chat.