f7-linup-spec

Velkommen 2022!

12. februar 2022

Nytt år, nye muligheter – og kanskje også gode nyttårsforsetter? Våren er snart i anmarsj, med lyse dager, varmere vær og gode treningsmuligheter.

Fra Garmin kommer det nå spennende nyheter for deg som er klar for en frisk og rask vår. Nye fēnix® 7 byr på fantastiske muligheter på aktivitetsfronten, med en mengde innebygde apper for bl.a. svømming, golf, fotturer, ski og alpint. Med treningsveiledning som tar høyde for formen din, avanserte ytelsesberegninger og visuell løpsberegning bør du ha gode forutsetninger for å nå toppform.

Batteriet lades med solcellelading. Multisportklokken har fått den ripebestandig Power Sapphire™- linsen for solcellelading, og solcelleladingen gir kraft til avanserte treningsfunksjoner, sportsapper og sensorer for overvåking av helse. Solcellelading gir opptil 22 dager med batteritid i smartklokkemodus, og hele 5 dager med bruk av GPS. Klokken er testet i henhold til amerikanske militære standarder for motstandsdyktighet mot varme, støt og vanninntrenging, og er svært godt egnet for norske værforhold.

010-02541-27_01_fenix7x-sapphiresolar_hr_6001.873

Med fēnix® 7 har du også muligheten til å lytte til musikk via smartklokke, og den kommer med over 2000 skikart og 42000 kart for golfbaner verden over. Du har også mulighet til å bruke fēnix® 7 som betalingsmiddel på bankterminaler.

Vi gleder oss til de spennende nyhetene fra Garmin kommer i butikk, og ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig handel hos oss!