20200123_support_rod_0146_cmyk

Tiden er inne for aktiv luksus med Garmin MARQ

5. september 2021

–Klokken som tar del i din aktive livsstil

De fleste av oss har en klokke med flere muligheter enn å kun vise tid og dato. Dagens klokker er et sentralt tilbehør som skaper verdi, og som gir forbrukeren merverdi. Enten klokken bidrar til å prestere bedre, nå lenger, utfordre, nå nye nivåer eller yte mer.

Garmin har oppfunnet og utviklet over 200 millioner produkter. Målet er alltid å være best mulig posisjonert i både tiden og rommet der brukerne er aktive. Garmin har blant annet produkter som øker ytelsen innen bil, motorsykkel, fly, motorbåt, seilbåt, sykkel, golf, fotturer, løping og jakt.

Aktiv luksus

I løpet av de siste 30 årene har Garmin utfordret, utviklet og inspirert brukere ved å måle og posisjonere deres aktiviteter og resultater.

–Med MARQ tar Garmin steget inn i Aktiv luksus, forklarer Marcus Bjärneroth, nordisk PR-direktør i Garmin.

Han fortsetter:

–Når det gjelder IoT (Internet of Things), er en klokke den logiske bæreren og fjernkontrollen. Klokken sitter fast på armen, er holdbar og har batteri med solid levetid. Klokken er også en mer aktiv del av en aktivitet og symboliserer hvem som bærer klokken og hvilken aktiv livsstil brukeren har.

Neste generasjons verktøy

MARQ Collection, er en serie smarttilkoblede og morderne toolwatches av ypperste kvalitet. Utviklet basert på Garmins mangeårige erfaring innen luftfarts-, bil-, marine-, utendørs- og sportsmarkedet.

Garmin har endret markedet for smart-klokker. MARQ-klokkene er utviklet for å levere på toppnivået av mulitfunksjonsklokker. De er utstyrt med moderne applikasjoner og har smarte funksjoner – MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Expedition og MARQ Athlete. Hver modell har et unikt design. Inspirasjonen er hentet fra brukerne som har lidenskap for fly, konkurranse, seiling, utforske eller delta i et variert utvalg av idretter.

Smart-funksjoner

Klokkene benytter et digitalt display som er lesbart i sollys. I tillegg kan brukeren glede seg over funksjoner som GPS med høy ytelse og avanserte sensorer. Blant annet håndleddbaserte pulsmålere og pulsox 2, som lar brukeren spore et bredt spekter av sportsaktiviteter, som løping, sykling, svømming, ski og golf. Klokken har også smartklokkefunksjoner av førsteklasses kvalitet, inkludert innebygd musikklagring fra Spotify og Deezer, betalingsløsningen Garmin Pay™, smarte meldinger og avansert daglig sporing av aktiviteter.

–De aktive smartfunksjonene gjør at klokken tar en aktiv del i hverdagen din. Det blir en partner og støttespiller i aktivitetene du utfører, forklarer Marcus Bjärneroth videre.

Imponerende batterilevetid

For den som etterspør lengre og bedre batterilevetid, varierer batterilevetiden fra 12 dager i smartklokkemodus til 28 timer i GPS-modus.

Materiale

MARQ Collection bruker eksklusive materialer. Klokken er designet med stor forsiktighet når det gjelder valg av materiale og kvalitet. Her kan du forvente et produkt som garanterer ytelse i de mest krevende miljøene.

Klokkene representerer et autentisk uttrykk som gjenspeiler brukerens høye ambisjoner. MARQ-klokkene er laget av titan. Et lett materiale som likevel er svært slitesterkt. I kombinasjon med et buet safirglass for optimal ripebestandighet, skapes den solide kjernen til alle MARQ-klokkene. Armbåndet er av høy kvalitet som utfyller karakteren til MARQ-klokken. I tillegg kan eieren matche stilen med Garmins utskiftbare QuickFit-armbånd.

20200123_support_rod_0058_cmyk

Fem modeller

MARQ Collection er designet med presisjon i hver detalj. Du får avanserte og spesifikke funksjoner som er utvalgt til hver modell. Materialene er nøye selektert. Både form og funksjon er utformet unikt i hver enkelt klokke, for å fungere optimalt til de varierte bruksområdene og formålene.

For eksempel har MARQ Driver over 250 forhåndslastede kjente racerbaner fra alle verdens hjørner, designet for bilentusiasten. På racerbanen avslører du ditt naturlige habitat og sanne natur. Klokken lar deg oppleve tilby automatisk timing av førerens omgangstider, automatisk rundeinndeling, live deltakertid og/eller Track Timer. Med Track Timer kan brukeren fra siden av banen overvåke kjøretidene. Klokken beregner automatisk bilens gjennomsnittshastighet. I tillegg sørger klokken for indikasjoner på tachymeter-skalaen og gjør opplevelsen av racerbanens ytelse maksimal.

Korrekt tid

Ifølge Garmin er tiden er inne for å oppleve sportsklokker med flere funksjoner.

– En klokke bør i 2021 kunne vise mer enn bare tid og dato. Jeg tror vi må tørre å forvente mer, særlig av de mer eksklusive modellene, avslutter Marcus Bjärneroth.