skjermbilde-1920x720

Nyheter fra Lervik Ur

3. desember 2021

Tid er viktig. Fortid og fremtid. Nåtid. “Hvis man ikke kjenner fortiden, forstår man ikke nåtiden og egner seg ikke til å forme fremtiden” sa den franske filosofen Simone Weil. Tiden ble kanskje ekstra viktig for mange når vi ikke lenger kunne være sammen. Å kunne prate sammen ble mer betydningsfullt. Og ikke minst, det å ha en lokal forankring og tilhørighet ble enda viktigere enn før.

I 2021, i et år preget av pandemi og nedstenging, har Lervik Ur feiret sitt 60 års jubileum. En stolt familiebedrift, i hjerte av Haugesund, hvor tre generasjoner urmakere har sørget for å sette sitt merke på byen. Lojale kunder har kommet fra fjern og nær for å finne sine drømmeur.

Vi hos Lervik Ur har gått sammen med våre lokale filmskapere i Vestbris for å formidle dette gjennom en video. En hyllest til vakre Haugesund, til tiden som utrettelig kommer og går. En hyllest til alle dere, som oss, virkelig brenner for tiden, godt håndverk og god kvalitet.

Godt håndverk er også synonymt med Haugesunds egen klokkedesigner, Rune Bruvik. I 2009 etablerte han sitt eget klokkemerke, Bruvik Time. Lervik Ur var så klart med helt fra begynnelsen av, som første forhandler i Norge. En satsning vi er meget stolte av! Etter den første salgssuksessen i 2009 – en klokke i keramikk som ble solgt i to ulike farger, har det gått slag i slag for den lokale klokkeprodusenten.

Tradisjoner har alltid vært viktig for de store klokkemakerne, stolte håndverkstradisjoner møter fremtidens design. Fortid og fremtid hånd i hånd. Den siste i rekken av klokker fra Bruvik, lekre Fjord 2.0, er en nytolkning av den klassiske Fjord fra 2011, fortsatt med klare referanser til både den opprinnelige modellen, den norske naturen og vårt ville og vakre landskap. Fjord 2.0 kommer med fire ulike tallskiver i nydelige farger, og alle er oppkalt etter norske fjorder.

trikset1-730x490

Fjord 2.0 er en av mange spennende nyheter vi har på plass i tide for julehandelen. Drømmer du om et klassisk, elegant ur? Et sporty bruksur? Et ur som vil være i familien i generasjoner fremover? La oss hjelpe deg med dine drømmer.

Vi hos Lervik Ur vil med dette ønske dere hjertelig velkommen til en fredelig julehandel i en av Haugesunds mest tradisjonsrike forretninger. Vi står klare til å ta i mot dere både i butikk, via sosiale medier og på nett.

Fra oss til deg: vi ønsker deg og dine en fredelig julefeiring. Ta vare på tiden.