tid-leie-bytte-eie.-1920x720

En ny måte å eie klokker på: TID – Leie, Bytte, Eie.

4. juli 2020

Er det på tide å bytte klokke, men du føler at du ikke kan ta deg råd? Å investere i en ny klokke kan være en dyr engangsinvestering. Når nye modeller introduseres vil man derfor kunne bli utfordret på nødvendigheten av noe du har lyst på. Slik trenger det ikke lenger å være.

Lervik Ur tilbyr en helt ny løsning som gjør at du ikke må velge bort kvalitet på grunn av pris. For første gang i Norge vil du hos oss kunne inngå en leieavtale på klokker.

Med TID vil du kunne leie en klokke av oss, og etter tre år vil du kunne bytte dette inn til en ny klokke. Dersom du ikke ønsker å bytte står du fritt til å kjøpe ut klokken og eie den fullt og helt.

TID gjør at du kan velge mellom kjente klokkemerker, til et lavt månedsbeløp, med full service og garanti gjennom hele leieperioden. TID gir deg muligheten til alltid å ha det nyeste på markedet.

tid-leie-bytte-eie.-2

TID er perfekt for deg som er opptatt av trender, pris og forutsigbarhet. Ikke la tiden løpe fra deg når du har TID.

Slik fungerer TID:

  • Ønsker du å bytte klokken etter tre år, inngår du en ny TID-avtale på 60 måneder med bytterett etter 36 måneder
  • Lever inn den gamle klokken, og nedbetalingene på denne slutter.
  • Innbytte av klokken må skje innenfor avtaleperioden på 36 – 42 måneder. Ønsker du ikke å bytte er klokken ferdig nedbetalt etter 60 måneder, og du kan derfor beholde den.

Vi mener at klokkehold skal være enkelt. Gjennom hele leieperioden vil du ha service og garanti på klokken. Ingen overraskelser – enkelt og gunstig.

Neste gang du skal oppgradere klokke vil vi kunne tilby deg denne løsningen på en rekke av våre produkter. I nettbutikken vår ser du store deler av vårt utvalg av klokker, og du kan du ta en telefon eller komme innom butikken for å høre mer TID, vilkår og utvalg.

tid-leie-bytte-eie.-3

TID- Leie, Bytte, Eie er en tjeneste som leveres i samarbeid med Instabank.

*Låneeksempel: Nominell rente 13, 5%, effektiv rente 17,28 %, 30 000 kr, o/5 år, kostnad: 13 817 kr, totalt: 43 917kr.