• Kommentarer
  31. oktober 2018
  Knut Jakob Lervik

  Har du en Rolex DeepSea og trenger servicen på den? Vi er klar til å hjelpe deg.

  Rolex Deepsea Trykktester

  Endelig går det an å få utført servicen på denne populære klokken, i Norge. Vi er nå klar til å motta din DeepSea. I vårt nye verksted faller stadig nye brikker på plass. Trykktesteren som trengs for å kunne ta service på dette uret, er spesialutviklet til formålet, og er en kostbar sak. Vi har valgt å ta investeringen,da vi synes det er både tungvint, og ekstra kostbart å sende disse urene til Sveits for service. 


  Vår servicesjef har vært på kurs i Sveits, og fått opplæring i bruken. Vi er derfor klar som eneste verksted i Norge, til å ta service på dette uret. Med både kunnskapen og det unike verktøyet på plass, er vi nå godkjent av Rolex i Geneve, og har fått tilgang til alle delene som trengs for å utføre service på denne klokken. Når servicen er utført vil uret ditt bli testet under et trykk på 3900 meter.


  Hvilke fordeler gir det deg som kunde? Vi har som mål å kunne levere i løpet av 4 uker, og det betyr at du vil få uret raskere tilbake. Forsendelses kostnaden, med forsikring og fortolling ut og inn av landet, utgjør rundt kr 2500.- og dette er penger du nå kan spare.

  Prisen vi tar er  kr 6550,- inkl mva, deler og arbeid, samt forsendelse frem og tilbake.

  Er du bosatt utenfor Haugesundsregionen og har lyst til å bruke oss?  Da anbefaler vi at du bruker vår 
  klokkeservice i boks. En enkel, trygg og kostnadsfri måte for deg å få sendt uret til oss.

  Vi gleder oss til å å høre fra deg.

  Klokkeservice i boks