• Kommentarer
  12. mai 2014
  Lervik Ur

  Zenith El Primero Chronomaster Grande Date

  Vet du om noen som fortjener noe spesielt – så er dette klokken for ham. Sjeldent flott klokke i 18 kt Rose Gold. Størrelsen er 45mm, og den gir et flott inntrykk, på den rette armen. Dette er diskre luksus, kombinert med høyt fagarbeid, og varig verdi. Rett å slett en klokke å bli glad i, og som kan videreføres til neste generasjon.

  Zenith El Primero Chronomaster Grande Date fra baksiden
  Zenith El Primero Chronomaster Grande Date fra baksiden
  El Primero heter urverket, og det må sies at det kanskje er det urverket som er mest kjent av alle i sveitsisk urindustri. Utviklet i 1969 i Le Locle, høyt oppe i de sveitsiske alpene.  El Primero er Esperanto og betyr «den første», og urverket var det aller første chronometersertifiserte chronograph urverket  i verden. Hele 36000 svingninger i timen, gir  større gangnøyaktighet. Dette urverket har i tillegg til stoppeklokke, stor dato – med to uavhengige siffer, og soloppgang og solnedgang.

  Men når alt kommer til alt, så er det viktigste at dette er et fantastisk flott smykke, som passer for den suksessrike mann, som kan bære et slikt ur med stil…og ha glede av det.. hver dag.. og hvert tikkende sekund…

  Prisen er NOK 184 800,-

  Referansenr: 18.2160.4047/01.C713