• Kommentarer
  7. desember 2012
  Lervik Ur

  Tarjei Bø - ny ambassadør for Bruvik

  Stor glede hos Bruvik om dagen. Den norske klokkedesigneren med hovedkontor i Haugesund, kan offentliggjøre en ny ambassadør for merket. Skiskytteren Tarjei Bø underskrev igår avtale med Bruvik Fine Timepieces.Fra før av finnes Thor Hushovd på laget, og den italienske toppsyklisten Alessandro Petacchi. Imponerende hva Bruvik får til. Tarjei Bø må være en av de mest spennende norske idrettutøverene, som man kan ha på laget. Flott fyr - stor idrett.

  I følge Rune Bruvik var det Tarjei Bø selv som tok kontakt, da han er unikt interresert i ur, og synes i den sammenheng det var spennende med et norsk klokkemerke. De fant fort tonen og avtalen kom på plass. I første omgang gjelder den til 2015, og Bruvik har rett til å bruke ham i all markedskommunikasjon, samt noen arrangementer, i Bruvik regi, i året.

  I 2011 ble Tarjei Bø den yngste vinneren av Verdenscupen noensinne, han satser nå for fullt frem mot VM i februar 2013. Der er han blant medaljefavorittene. Han kommer til å bære sin Bruvik Fjord både i privat sammenheng, og når han representerer landslaget.

  På bildet ser du en Bruvik Fjord Automatic. Klokken koster NOK 14500.- med quartzverk får du den for NOK  9000.-

  Salget av denne modellen går veldig godt, og det blir ny salgsrekord i år. Den nye Bruvik Lady Rose, er damenes favoritt. Ta turen innom, om du er nysgjerrig.