• Kommentarer
  29. mai 2013
  Lervik Ur

  Rolex har verdenslansering den 15. juni på den nye GMT Master ll og Yachtmaster ll i stål.

  Rolex116710BLNR

  Rolex i Geneve har bestemt at nyhetene fra årets Baselworld skal ha lik lanseringsdato over hele verden. Datoen er den 15 juni 2013, og vil være klar til å levere begge modeller fra den dagen.

  Hva er så det nye? GMT Master har fått en oppdatering, da det for første gang er produsert en keramikkbezel i to farger. Ingen andre har så langt fått dette til, så atter en gang, leder Rolex an i utviklingen av armbånds ur. Fargekombinasjonen mellom blått og sort, sammen med stålet fra uret, gir en flott kombinasjon. Dette uret blir en bestselger.

  Prisen er NOK 58650.- og vi kan levere fra den 15. juni. Modellnr: 116710BLNR

  Når det gjelder Yachtmaster ll, så er dette en av de mest teknisk avanserte urene Rolex produserer. Først ble den introdusert i gull, før den for et par år siden kom i rose gold/stål versjon. Nå er den altså klar i stålversjon, og klar til å leveres i større skala. De har foretatt noen små endringer i urverket, og gitt det nytt calibernummer. Urverket har fått caliber 4161, mens det gamle hadde caliber 4160. Den nye versjonen av urverket, har vært levert siden nyttår i gullversjonen og gull/stål versjonen.

  Prisen for stål utgaven er NOK 122850.- Modellnr: 116680