• Kommentarer
  15. juli 2010
  Lervik Ur

  Utmerkelser

  Lervik Ur har fått tildelt en godt knippe utmerkelser siden vår etableringen i 1963. Her får du en liten oversikt for noen av dem: 

  Årets Protid-forhandler 2009
  Årets Rado-forhandler 2009
  Årets Kunde 2009

  I 2009 var det ekstra tydelig at bransjen setter god pris på oss i Lervik Ur. I løpet av bare noen måneder ble vi tildelt prisene Årets Protid-forhandler, Årets Rado-forhandler og Årets Kunde. De to sistnevnte mottok vi under Swatchgroup Nordics samling på Sundvolden utenfor Oslo. 

  Prisen for Årets Rado-forhandler ble overrakt av Katrin Kurth, Regional Sales Manager for Rado i Sveits. Allerede flere måneder før julehandelen satte inn, kunne hun røpe at vi kom til å sette ny norgesrekord i antall solgte Rado.

  Æresprisen Årets Kunde deles ut ved jevne mellomrom av Swatchgroup til leverandører av merkene Omega, Rado, Longines, Tissot, Certina, CK og Swatch i Norge. Det var svært hyggelig å motta hyllesten fra en samlet bransje, og samtidig føle at de unnet oss utmerkelsene.

  Under årets Fashion Awards i Rica Maritim Hall i 2009 ble Lervik Ur kåret til Årets lokale motebedrift på Haugalandet. Dette var første gang i historien at en urmaker stakk av med denne prisen. Tildelingen kom som en stor og hyggelig overraskelse på oss, som aldri har tenkt i de banene. 

  Som en av landets lokale vinnere, ble vi derfor også invitert til hovedutdelingen i Oslo tidlig i 2010 hvor vi møte hele motebransjen og fikk være en del av et profesjonelt moteshow.