• Kommentarer
  13. januar 2017
  Lervik Ur

  Ren nytelse, moderne eleganse!

  I kjølvannet av suksessen oppnådd av Elite 6150 modellen, øker Zenith samme samling, nå med en ny kronograf utstyrt med det prestisjetunge El Primero urverket.
  I en subtil blanding av klassisisme og modernitet, slår hjertet i Elite Chronograph Classic på den høye frekvensen av El Primero Calibre 4069. Dens fint buede 42 mm stål eller rose gull kassen rammer inn skiven med graverte time-markører og slanke visere.
  Dens pulserende hjertet er en legende. Klokkens rene utforming illustrerer moderne eleganse ifølge Zenith.

  RENE, FLYTENDE LINJER.
  Tilgjengelig i rustfritt stål eller rosa gull versjoner, har den ultra-tynne 42 mm diameter kassen en karakteristisk steinform, forsterket av en riflet krone og rektangulære knapper.
  Dens flytende kurver er understreket av de ergonomiske ørene som sikrer en perfekt passform på håndleddet. Kassen er vanntett til 50 meter og dens vekselvis polerte og sandblåste baklokk er utstyrt med et gjennomsiktig safirglass slik at man kan beundre den fascinerende mekanisme av El Primero Calibre 4069.

  REN NYTELSE!
  Mens Elite Chronograph Classic viser en behersket utseende, slår hjerte til den i et vanvittige tempoet, nyt det legendariske El Primero urverket.
  En direkte etterkommer av verdens mest presise serie-laget kronograf produsert av Zenith i 1969, den automatiske El Primero Calibre 4069. Med sin eksepsjonelle rytme på 36.000 vibrasjoner pr time garanterer den en tidendendels sekunds presisjon.
  En gummilinjert alligator skinnstropp festet med en trippel folding lås setter sitt preg på Elite Chronograph Classic, en klokke designet for raffinerte estetikere … med et heftig temperament!

  Prisen er kr 68 600.- i stål – modellnr:03.2270.4069/01.C493

  Ta gjerne turen innom oss for en hyggelig klokkeprat.

  Vi finansierer opptil kr 50000.- rentefritt-over 12 måneder- med PROCARD.